CIN-III בצוואר הרחם.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/04/2007 | 10:04 | מאת: רונית

לפני כשנה לאחר בדיקת פאפ וקולוסקופיה, התברר כי יש לי CIN III, טופלתי עם ליזר, לאחר בדיקת מעקב 4 חודשים אחרי הכל היה נקי ופאפ יצא נקי, כרגע אני במעקב. יש לי שאלה לגבי החיסון של נגד סרטן צוואר הרחם. אני בת 29, האם כדאי לי לעשות אותו? האם יש צורך לעשות בדיקת PCR לפני או שאין צורך ולעשות ישר חיסון? תודה רבה, דנה.

עלי לראות את התשובה ההיסטולוגית המקורית.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה