פצע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/03/2007 | 09:54 | מאת: CLICK

מה כשבועיים יש לי פצע על שק האשכים פצע לא כואב אבל מכוער מאוד שמתי על זה אפלומיצין (היה לי פעם פצע על שק האשכים רופא עור בדק אותי ונתן לי את המשחה והפצע אז חלף מאוד מהר כנראה שזה היה זיהום בזקיק השיערה או משהו כזה) בכל מקרה יש לי פצע חדש ואני מפחד מאוד האפלומיצין עוזר מאוד והפצע נהיה קטן בצורה משמעותית האם זה שהאפלומיצין עזר זה אומר שהסיכוי שזה הרפס נמוך?עשיתי גם בדיקות הרפס שיצאו שליליות..הפצע הוא לבן עם פצעון אדום באמצעו ...הפצע הזה מוגלתי מה לעשות אני מת מפחד...אם זה יהיה משהו רציני אני כנראה יתאבד....

ראוי שתגיע לבדיקה וכמו כן תיגש לבעל מקצוע בתחום הנפש כי תגובתך מוגזמת ובלתי מתאימה.אני מתכוון לבקש מהנהלת האתר לאתר אותך בשל האיום בהתאבדות.

13/03/2007 | 00:15 | מאת: CLICK

זה בסדר אני במעקב של פסיכולוגית ופסיכיאטרית אודה לך אם תתעלם...

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה