שלום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/03/2007 | 00:35 | מאת: ליאור

היי הנה מה שכתבתי לך לפני מספר ימים ....לפני כשנה וחצי שכבתי עם זונה לאחר מכן נבדקתי 2 בדיקות הרפס שליליות(אחת לאחר 3 חודשים והשניה לאחר 8 חודשים אתה רשמת לי את הבדיקה השנייה IGG+IGM להרפס1+2 שליליים)....כעת יש לי פצע לא כואב על שק האשכים שאני דיי מודאג ממנו נראה שהוא מחלים ...כמו כן הפצע הזה חוזר בפעם השלישית...בפעם הראשונה הייתי אצל רופא עור שראה את זה אמר שזה כלום ונתן לי אפלומיצין רגע לפני שיצאתי אמר לי שיכול להיות שזה הרפס(את בדיקות ההרפס עשיתי לפני הופעת הנגע מאז האקט המיני עם נערת הליווי לא קיימתי יחסי מין) אחר כך הגעתי אליך הסתכלת ואמרת לי שזה זיהום טיפשי משהו כמו זיהום בזקיק השיערה ושזה ההבחנה שלך הקטע הוא שהפצע הזה חוזר בפעם השלישית ב8 חודשים האחרונים דבר שמדאיג אותי מאוד אני לא בטוח שזה באותו מקום בדיוק...אני חייב לומר שבכל זאת זה נראה כמו זיהום בזקיק השערה שוב כי זה מאוד דומה למה שהיה אז ובאותם נסיבות(פצע שבבסיסו שיערה וחור כזה מסביבו) אבל אני לא רופא דיי מודאג ודיי חושש ללכת לבדיקה...(גם כך מאז הייתי אצל אותה זונה אני סובל מדכאון ועצבנות מטופל בכדורים וטיפול פסיכולוגי כולל מצב שהייתי על סף התאבדות) אבל אם צריך אלך לבדיקה נוספת אודה לך אם תחווה את דעתך על סמך הסיפור ואולי על סמך זה שסהכ הייתי אצלך ונתת דעתך...תודה וזה מה שענית...חוות דעתי תופסת לגבי אותה בדיקה שאני עושה. יתכן שמופיע משהו חדש [אפילו שנראה אותו הדבר] ואז יש צורך בבדיקה נוספת. אפשר לסמוך על בדיקת נוגדנים להרפס.יש עוד בדיקות לעשות על מנת לזהות את מהות הפצע הזה הבנתי תודה...אילו בדיקות אתה מציע על מנת לברר את מהות הפצע הזה?תודה

שיחה קולפוסקופיה ובדיקות מעבדה מתאימות - תרבית, משטח ישיר במיקרוסקופ, PCR, נוגדנים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה