הרפס- הדבקת בן זוג

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/03/2007 | 18:13 | מאת: אני

יש הרפס גניטלי ולבן זוגי אין הרפס - כלומר לא היתה לו מעולם התפרצות הנגיף. כרגע אנחנו מקיימים יחסי מין רק עם קונדום כדי שלא ידבק. הבנתי שיתכן שיש לו את הנגיף, שטרף התפרץ. האם בדיקת דם לאיתור נוגדנים של הנגיף אמינה? אם יסתבר שיש לו את הנגיף והוא "רדום", האם יחסי מין ללא קונדום יעוררו את התפרצותו? האם במקרה כזה (שיש לו את הנגיף), יש משמעות לקיום יחסי מין עם קונדום??? מראש על העזרה

התייחסותי למטה: הבנתי שיתכן שיש לו את הנגיף, שטרף התפרץ. האם בדיקת דם לאיתור נוגדנים של הנגיף אמינה?***כן אם יסתבר שיש לו את הנגיף והוא "רדום", האם יחסי מין ללא קונדום יעוררו את התפרצותו?***לא האם במקרה כזה (שיש לו את הנגיף), יש משמעות לקיום יחסי מין עם קונדום???***מועיל באחוז ניכר אך לא לגמרי

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה