דחוף - דלקת בדגדגן?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/03/2007 | 08:03 | מאת: תוהה

בשבועיים האחרונים הופיעו אצלי הסימפטומים הבאים: 1. גירוד בשפתיים חיצוניות: הכי חזק ומציק באזור הקדמי (שמעל לדגדגן), וקיים גם באזורים מסויימים בצדדים עד למפשעה ואחורה עד לאזור פי הטבעת. טיפול בקלוטרימזול 2% לא עזר, ועכשיו כבר יומיים עם טבעקוטן וגם זה לא עוזר. 2 .הגירוי התפשט פנימה, אבל אחרי 3 לילות עם אגיסטן וגינלי זה עבר. 3. בימים האחרונים התחיל לכאוב לי הדגדגן, וכשהסתכלתי ראיתי שהוא אדום ובראשו נקודה לבנה שנראית כמו שלפוחית מוגלה. גם שם מרחתי טבעקוטן כבר יומיים, אבל אין שיפור. בחודשים האחרונים כמעט לא קיימתי יחסי מין. פעם אחרונה הייתה לפני כשלושה שבועות (בן זוג קבוע ללא מחלות מין ידועות). אני לא מצליחה לקבוע תור דחוף לרופאת עור ומין, לכן כל עצה / אבחון יתקבלו בברכה.

אין תחליף לבדיקה ע"י גניקולוג המתמצא בתחום. אשמח לעזור.

04/03/2007 | 17:04 | מאת: תוהה

האם עדיף לי להיבדק על ידי גניקולוג או על ידי רופא עור ומין? איפה ניתן לקבל רשימת רופאים שמתמצאים במחלות מין? אני מעוניינת להיבדק ע"י רופא שעובד עם קופ"ח מאוחדת או עם רופא פרטי שגובה לא יותר מ-700 ש"ח לפגישה... (בינתיים נבדקתי ע"י רופאת המשפחה שלי שאמרה שלא נראה לה שזה עניין חמור ויעצה לי להשתמש במשחה אנטיביוטית רחבת טווח, שפתרה את הבעיה באופן חלקי).

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה