קולוסקופיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/02/2007 | 13:47 | מאת: יוחאי

שלום רציתי לשאול אילו מחלות ניתן למצוא באמצעות הקולוסקופיה...עבור גברים?עברתי 2 בדיקות כאלו לפני מספר חודשים ולא נמצא כלום מה אפשר להסיק מזה?תודה

28/02/2007 | 10:08 | מאת: ינאי

דרך איזה סוג רופא עברת את הבדיקות האלו? רופא עור? רופא נשים? האם זה היה דרך הקופה או באופן פרטי?

השאלה לאיזה איברים עשו לך את הבדיקה. לקונדילומה ראוי לבדוק את גבעת הערווה, מפשעות, שק אשכים,פין, חיץ בין נקבים, פי טבעת ופה. הבדיקה מאפשרת לגלות גם:פטרת, הרפס,עגבת,לימפוגרנולומה ונראום וכינים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה