קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/02/2007 | 19:13 | מאת: תות

רופא נשים איבחן אצלי לדעתו קונדילומה. הוא שלח אותי לבדיקת וולווסקופיה. האם יש צורך בבדיקות נוספות? התור שנקבע לי הוא לעוד חודש וחצי האם יש דחיפות לבצע את הבדיקה? האם המחלה מועברת גם במגע מיני אוראלי? ואם כן איך היא מתבטת? ממה יכול להיות שנדבקתי? האם ההדבקות היא רק במגע מיני?

התייחסותי בין שאלותייך ***: האם יש צורך בבדיקות נוספות?***כן. קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת, חיץ בין נקבים ופה ואם שלילי אזי PCR לחיפוש DNA של נגיפי HPV התור שנקבע לי הוא לעוד חודש וחצי האם יש דחיפות לבצע את הבדיקה?***במקרי קונדילומה יפה שעה אחת קודם. האם המחלה מועברת גם במגע מיני אוראלי? ***כן ואם כן איך היא מתבטת?***מזהים בבדיקת קולפוסקופיה ממה יכול להיות שנדבקתי? ***יחסי מין, החלפת תחתונים שימוש בויברטור מזוהם ועוד

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה