הרפס סוג 1

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/02/2007 | 12:02 | מאת: קרן

מה זה אומר אם לאחר טיפול באציקלויר נגד הרפס סוג אחד, בשפתי איבר המין, לאחר שהיו נגעים ממש קטנים בצבע אדום, עם טיפה לבן....יש כרגע לאחר הטיפול ,מין צבע לבן כזה לאורך היכן שהיו הנגעים.... כמו פס כזה שטוח בצבע לבן דהוי........ מה זה אומר ?..?? שאלה שנייה: מה הסיכוי להדבק שאין נגעים ? אי אפשר לבצע מין אורלי בכלל ??? תודה על התשובות

הרפס מדבק תמיד גם במין אוראלי. לגבי הפס הלבן לאחר הטיפול - טוב מראה עינים של הממצא מאשר תיאור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה