מה פרוש תוצאות הבדיקות ?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/02/2007 | 10:33 | מאת: שרה

בדיקת דם herpes hsv1 igg positive herpes hsv2 igg negative herpes hsv 1+2 img negative בבדיקת מעבדה viral culture האם זה מסוכן ? מה עושים עם זה ? יש לציין שכבר לקחתי את הכדורים אציקלויר יש לציין שפריחה היתה בשפתי איבר המין האם זה מסוכן בזמן לידה ? האם בזמן שאין נגעים אפשר להדבק ? ביחסי מין ללא קונדום או מין אורלי ? תודה מראש יום נפלא

התוצאות מראות שאת נושאת הרפס סוג 1. יש לך את זה לכל החיים ואת תמיד מדבקת. יש את זה לכ 90% מהאוכלוסיה.אם יש פצעים באברי המין ממש לפני לידה אזי - ניתוח קיסרי. ניתן לקרוא בהרחבה על הרפס באתר שלי www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה