הרפס בשפתי איבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/02/2007 | 10:30 | מאת: אלין

האם הרפס סוג 1 באיבר המין הוא פחות מסוכן מסוג 2 והאם כאשר יש סוג אחד אי אפשר להדבק בסוג אחר ....(בלי קשר אם הוא פעיל או לא, הכוונה אם קיים סוג 1, אי אפשר להדבק באחר ...????) האם הוא נשאר במקום או מתפשט לעוד מקומות? כגון שפתיים וכו'....

הסיכון זהה. סוג 1 נמצא לרוב באיזור הפנים והראש וסוג 2 באיזור אברי המין. שניהם יכולים להיות גם בטריטוריה של חבריהם [1 באיזור אברי המין והפוך]. בפנים הנגעים יכולים להיות גם בעינים.

26/04/2007 | 01:12 | מאת: מוש

אלין מה קורה.. אני סובל מאותו סוג כמו שלך..ובאותו מקום.. במידה ואת מעוניינת לשתף..אשמח להפגש..

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה