הרפס סוג 1 באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/02/2007 | 22:51 | מאת: גלית

שלום ! 1. האם זה יכול להופיע במקום אחר ...? שפתיים וכו' או שהוא מתמקם רק במקום אחד? 2. אם הוא נמצא בחוץ בשפתי איבר המין , זה יכול להפריע להריון ? 3. האם מומלץ לקחת ליזין ? 4. האם הבדיקות ב - 100% אמינות או שיכולות להיות טעויות ? 5. האם בדיקת דם חוזרת שמראה שכרגע אין פעילות של הוירוס אמינה ב - 100% תודה מראש על התשובות

להלן תשובותי בין שאלותייך: 1. האם זה יכול להופיע במקום אחר ...? שפתיים וכו' או שהוא מתמקם רק במקום אחד? ***יכול גם באברים אחרים כמו עינים, פנים ועוד 2. אם הוא נמצא בחוץ בשפתי איבר המין , זה יכול להפריע להריון ?***לא מפריע להריון אך מפריע בלידה לעובר שעלול להדבק. 3. האם מומלץ לקחת ליזין ?***איני יודע. 4. האם הבדיקות ב - 100% אמינות או שיכולות להיות טעויות ? ***לרוב אין טעויות 5. האם בדיקת דם חוזרת שמראה שכרגע אין פעילות של הוירוס אמינה ב - 100% ***המושג פעיל או לא לא רלבנטי להרפס - הוא מדבק תמיד.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה