גרדת במפשעה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/02/2007 | 11:30 | מאת: אנונימי

לפני כשנה הופיע גירוד קל באיזור המפשעה כאשר אני מתרחץ במים חמים הגירוד מתגבר עד כדי הקזת דם כאשר אני מרגיע את האזור במים קרים התופעה שוקטת כמדומני שהתופעה הופיעה אחרי מין מזדמן . מה ניתן לעשות כדי להעלים את התופעה

עד כדי הקזת דם? ואתה מחפש דרכים להעלים את התופעה? אני ממליץ פניה לרופא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה