מה שאני שואלת זה איך אני יודעת אם ללכת למיון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/02/2007 | 17:36 | מאת: מיכאלה

בשביל לעשות את הטיפול המונע או פשוט לחכות עוד חודשיים וחצי עד לבדיקת האיידס? כלומר רוב הסיכויים שהבחור אינו נשא, אך זאת אדע לבטח רק עוד כמה ימים כאשר תוצאות בדיוקות האיידס שלו יחזרו. בינתיים אני שואלת מה עדיף- לעשות את הטיפול המונע (מקבלים אותו בבתי חולים, לא?) שתוצאותו הגרועה היא שאחלה בסוכרת, או פשוט לקוות שאין לי איידס ולחכות חודשיים וחצי עד הבדיקה? להזכירך הרקע הוא שהבחור כנראה אינו נשא, האם מ-PRECOME ניתן להידבק? לא נראה לי שלבחור היה PRECOME והוא גמר ממין אוראלי בכלל. תודה על זמנך, שבוע טוב.

אפשר לעשות בדיקת קומבו שבועיים לאחר המגע המיני.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה