אז..?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/01/2007 | 00:06 | מאת: XXX

אני גבר מה צריך להיות המדיניות שלי לגבי יחסי מין עם יש לי את נגיף הHPV?אני מדבר מבחינה בריאותית...אודה לך אם תציע לי מה לעשות כרופא...?

היות שמערכת החיסון של הגוף היא זאת שבסיכומו של דבר מחסלת את הנגיפים הרי שיש לנקוט בכל פעולה והוויה אפשריים לחזקה:המנעות מלחצים, המנעות מעשן סיגריות ונטילת אומגה 3. בנוסף ראוי להקטין את סכנת החשיפה לנגיפים:המנעות מיחסי מין עם נושאי נגיפים, המנעות מאביזרים וממכשירים הנושאים את הנגיפים[ויברטור, מסירי שיער, הרתחת לבנים ומגבות]. לפי סוג הנגיפים מומלץ לחזור על בדיקת ה PCR אחרי זמן לוודא שהם חוסלו.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה