מחלות ומין אוראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/01/2007 | 00:17 | מאת: רינה

באילו מחלות מין אני יכולה להדבק מהבחור איתו אני יוצאת כשהוא מבצע בי מין אוראלי? תודה

הפטיטיס B ו C איידס, קונדילומה, הרפס, זיבה, עגבת ועוד.

25/01/2007 | 14:47 | מאת: ירון, מבין המון

עם זאת, להקטנת הבהלה, חשוב לדעת שהסיכוי להידבק באיידס במין אוראלי הוא קטן בהרבה מאשר הסיכוי להידבק במין רגיל. באופן תאורטי ניתן להידבק בהרבה מחלות במין אוראלי. בפועל, ברוב המחלות הסיכון גדול הרבה יותר בסקס רגיל ולא מוגן. עדיין, רצוי מאד לא לקיים מגע בלתי מוגן מכל סוג ללא בדיקות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה