כלמידיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/12/2006 | 18:22 | מאת: שי

שלום רב שמי שי וחברתי חלתה בכלמידיה והרופא נתן לשנינו כדורים ל10 ימים עכשיו שאלתי היא שהיא עושה עוד שבועים בדיקה ליראות אם הכל תקין אצלה אבל השאלה אם יש בדיקה לי אם אני יכול לבדוק אם עבר אם ביכלל היה לי ואיך ואיפה עושים את הבדיקה הזאת לי. בתודה שי

שלום הבידקה האמינה ביותר לכלמידיה היא התרבית והיא מאד לא נעימה ואפילו מכאיבה. אני ממליץ בד"כ לא לעשותה ולהסתפק בטיפול אפקטיבי. ניתן לקרוא על כך באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה