סיוט

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/12/2006 | 23:06 | מאת: שי

חטפתי קונדילומה חיי אינם שווים יותר הייתי רוצה למות......

שלום, האם היית אומר את זה גם אם חטפת שפעת??? הקונדילומה ברת טיפול ורפוי. ניתן להחלים לגמרי מקונדילומה כולל מהנגיפים. האם אתה יודע בכמה כבר טיפלתי עד היום והם כבר אחרי הריונות ולידות ומנהלים חיים תקינים כולל חיי מין? אשמח לעזור ולעודד. ניתן לקרוא על הקונדילומה בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה