כלמידיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/12/2006 | 07:34 | מאת: איילת

שלום רב גילו אצלי כלמידיה היום וזה משהו שאני לא יודעת כמה זמן אני סוכבת איתי אבל הסיפטומים הופיעו אצלי 3 עד 5 חודשים בערך אני לא יודעת בידיוק כי רק לא מיזמן התחילו אצלי את כל הדברים של המחלה עשיתי גם עכשיו בדיקת אולטרסאונד ביגלל שהיה לי כאבים והיא יצאה תקינה. אז רק היום ני מתחילה את התיפול של ה10 ימים של הכדורים אז אני פשוט מפחדת שזה לא יגרום לי לעקרות או להידבקות באיידס אז איך אני יכולה לדעת ואיך יודעים את זה ומה ההשפעה של המחלה כדי לדעת עם יש לי את הבעיות הללו כי אני מפחדת בתודה רבה איילת

שלום, איך אבחנו את הכלמידיה? ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר על כלמידיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

13/12/2006 | 17:35 | מאת: איילת

שלום רב... היו לי כאבים חוזרים בשעת קיום יחסי מין, וכל פעם חזרו לי גם פטריות.. הרופא שהנוכחי שבדק אצלי, אני מטופלת אצלו שלושה חודשים בערך.. ולאחר הפעם השלישית גם שהתלוננתי על פטריה חוזרת החליט לערוך לי משטחים. ובנוסף שלח אותי לצילומי אולטראסאונד. התוצאות אוטראסאונד ואגינאלית יצאו תקינות. אך התברר שבמשטחים שנמצאה לי כלמידיה. וכרגע אני נוטלת את הכדורים דוקסילין למשך 10 ימים, חבר שלי נוטל גם את הכדורים הללו. . אך הפחד שלי זאת בשאלה שאלתי אותך! בנוסף לכך הייתי רוצה לדעת איך ניתן לבדוק אם אצל הבן זוג הכלימדיה עדיין דוגרת או שהיא עברה. מהי הבדיקה שהוא צריך לעבור? הודה לך מאוד אם תוכל לענות לי על השאלות.... בתודה מראש... איילת

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה