בדיקת ביופסייה -היסטולוגיה-3 שאלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/12/2006 | 04:16 | מאת: שוקי

שלום לקחו לי היום בדיקת ביופסיה -נקלקחה רקמה (נגע) לבדיקה.)קונדילומה? או סתם גידול שפיר?) 1) כמה זמן בערך לוקח עד שמקבלים תוצאה? 2) האם התוצאה של בדיקה זו אמינה ? 3) לקחו לי רקמה רק ממקום אחד -בירך- האם ייתכן שממקום אחד ניתן לקבוע לגבי כל אזור המפשעה?

שלום, במערכת ציבורית - חודש, בפרטית -4-5 ימים. התשובות אמינות. לרוב מקום אחד משקף. בברכה ד"ר שרגא וקסלר

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה