הרפס וגינלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/12/2006 | 11:56 | מאת: rozz

שלום, אני נמצאת בשבוע 11 להריוני, אתמול הופיע לי הרפס בשפה וכשהתקלחתי ניגבתי את הפנים והפה אח"כ ניגבתי את איבר המין טוב טוב בדיוק בחלק של המגבת שבה ניגבתי את הפה מה הסיכוי שתיהיה לי הדבקות של ההרפס שם? אני מזה מפחדת! כי אני יודעת שבלידה זה מסוכן שהילד לא ידבק כי זה עושה נזקים קשים ויש צורך בניתוח קיסרי. ואני בכללי נורא פוחדת לחלות בזה באיבר המין. יש אפשרות לעשות בדיקת דם כדי לגלות אם נדבקתי? בבקשה צריכה הרגעה! תודה

שלום, סכוי קלוש להדבקה. ניתן לבדוק נוגדנים ומומלץ עוד כחודש. ניתן לגלוש באתר הרשום למטה ולקרוא את המאמר על הרפס. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה