קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/12/2006 | 06:52 | מאת: יוחנן

שלום. לאשתי התגלה בבדיקה קונדילומה. האם מגע מיני אורלי מעביר ת החיידק. האם רק באמצעות מגע מיני יעבור החיידק לאדם אחר. או יתכן על ידי נשיקה וכו

05/12/2006 | 11:36 | מאת: מנוסה

.

שלום, להלן דרכי ההדבקה:מגע מיני בין אברי המין ופי הטבעת, מגע מיני אוראלי [לא סתם נשיקה], תחתונים ומגבות ומכשירים כמו ויברטור ומכשירי הורדת שיער. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה