פצעונים בודדים על איבר המין+מוגלה עם דם בין הרגליים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/01/2020 | 02:18 | מאת: צביקה

היי. כבר כמה שנים שבין הרגליים מתפתחת מדי פעם מעין יבלת בין הרגליים, באזור המפשעה והיא מתפוצצת מעצמה (מהלחץ בין שתי הרגליים) ואז יש דם מעורב במוגלה. בשבועיים האחרונים גם גדלו על איבר המין כ- 3 פצעונים אדומים. מצ"ב אף בדיקת דם אשר למחלות מין, שם אשר לבדיקת UREA.UREALYTICUM-PCR יצאה חיובית, אך רופא המשפחה אמר לי שלא לעשות כלום וכי זה נובע משימוש בשירותים כאשר איבר המין נוגע באסלה עצמה וכי יש להימנע מכך. אעשה זאת, אך אני קצת חושש לפנות לרופא המשפחה בבקשה להפניה לרופא עור ומין, כי אתבייש להוריד מכנסיים.

גדול קונדילומה אינו נוהג להתפוצץ. מוטב שתבדק ע"י רופא עור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה