יבלת/שלפוחית על איבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/12/2019 | 02:56 | מאת: יבגני

ד״ר וקסלר שלום, לפני כשלושה שבועות הופיעה לי שלפוחית קטנה על איבר המין שהיה בה גם מעט מוגלה. לאחר כמה ימים יצאה המוגלה ורוב הנוזלים שהיו בשלפוחית, ולאחר מספר ימים נוספים יצאו מה שהיה נראה כמו יתר הנוזלים. מאז נשארה בליטה קטנה בצבע העור, שנראית כמו שלפוחית מאוד קטנה או יבלת מאוד קטנה (קשה לי לזהות טוב בגלל שהיא קטנה מאוד) מעבר לכך לא חשתי בגירודים או כאבים. קבעתי תור לרופא עור אך הוא לעוד כחודש במה יכול להיות מדובר?

ללא בדיקה אין לדעת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה