צריבות לייזר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/12/2006 | 22:17 | מאת: צביקה

שלום במשך השנה האחרונה עברתי ארבע צריבות לייזר להסרת היבלות -יש לי כל חודשיים "מחזור של יבלות. האמת היא שדי התייאשתי-מה יש לעשות מעבר לצריבת לייזר שעדיין לא נעשה. כיום צצו לי יבלות חדשות.

שלום, קיימות כמה סיבות להופעה חוזרת: הדבקה מחודשת מבן או בת זוג חולים או נשאים. הדבקה חוזרת מלבנים, מגבות ומגע עם מכשור כמו ויברטור או מכשירי הסרת שיער. אי חיסול המחלה בשל אי ביצוע קולפוסקופיה בכל האברים העלולים להיפגע: פה, פי טבעת, התעלה האנלית, צינור השתן. אי ביצוע PCR שאולי אתה נושא את הנגיפים. אשמח לעזור בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה