שכיחות הרפס גניטלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/11/2006 | 03:22 | מאת: ירון

שלום, נחרדתי לקרוא באינטרנט, שתפוצת ההרפס הגניטלי בארה"ב היא 20-25%. שאלותיי: 1. האם יש סטטיסטיקה לגבי שכיחות המחלה בארץ? 2. קראתי שהרפס יכול לעבור למרות שימוש בקונדום. האם שימוש בקונדום לא עוזר בכלל כנגד הרפס? מה הסיכוי להידבקות בהרפס עם קונדום? תודה

שלום, השכיחות בארץ דומה לזו שבארה"ב. שימוש בקונדום עוזר חלקית. מה הסכוי- אין לדעת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה