וירוס פפילומה בענבל הפה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/10/2019 | 18:07 | מאת: דנה

שלום. 1.האם יש בדיקה ספציפית שיכולה לאשש שאכן מדובר בוירוס הפפילומה בענבל הפה? 2.האם אני יכולה להדביק את בן זוגי איכשהו או מישהו אחר? 3.איך מטפלים בזה והאם ניתן למנוע מזה לחזור?

הבדיקה לנגיף ה HPV היא PCR

06/10/2019 | 21:45 | מאת: דנה

לכל הזנים של הוירוס בדיקת pcr אחת מספיקה , מקיפה ומהימנה? כמו כן, לא ענית לי האם זה מדבק ומה הגורמים לוירוס באיזור זה? תודה!

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה