Hpv pcr תשובות שונות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/09/2019 | 10:06 | מאת: אורית

שלום רב עשיתי לפני חצי שנה בדיקה לhpv pcr ויצא חיובי זן 16 לפני חודש עשיתי שוב והיום חזרו התוצאות גם חיובי לזן 16 ורשום שיש וירוס יותר מזן אחד לא צויין איזה ושמומלץ לחזור על הבדיקה ...השאלה שלי איך יכול להיות שלפני חצי שנה יצא חיובי רק לזן 16 ? הבנתי שזוהי בדיקה מדויקת מאוד יש לציין שלא קיימתי יחסים עם אף אחד מאז הגילוי .. לתשובתך אודה .

יש מעבדות שנותנות תשובות מדוייקות יותר ואז ניתן להסביר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה