וירוס הפפילומה לי ולבעלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/08/2019 | 01:42 | מאת: תמי

שלום, נבדקתי ונמצא שיש לי וירוס פפילומה (16). בעלי נבדק ונמצא שגם הוא עם וירוס הפפילומה. האם הוירוס יכול לעבור? האם יש טיפול כדי שיעבור? האם אנחנו צריכים לא לקיים יחסי מין? ואם כן,כמה זמן? האם יכולה להיות הדבקה בינינו בדרכים נוספות? בתודה מראש על המענה

האם הוירוס יכול לעבור?= כן האם יש טיפול כדי שיעבור?= לא האם אנחנו צריכים לא לקיים יחסי מין?= זה יעזור לסילוק הוירוס ואם כן,כמה זמן?= עד תשובת HPV PCR תקינה האם יכולה להיות הדבקה בינינו בדרכים נוספות?= כל מגע מיני כולל נשיקה צרפתית

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה