חיסון לנשאית קיימת אני מודאגת נורא

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/07/2019 | 17:36 | מאת: למי

אני נשאית של מספר זנים בסיכון גבוה 45 עשיתי פאפ יצא אסוס בעקבותיו שלחו אותי לקוסקופיה וביופסיה יצא תקין יש לי בן זוג קבוע אני מתלבטת אם לעשות את החיסון עכשיו אם הוא יכול למנוע מזנים רדומים להתעורר או להדבקה חוזרת מהבן זוג וכו' או לחכות עד שיחלוף לי מהגוף ואז להתחסן כפי שכתבת בעבר לאנשים או לא להתחסן בכלל בבקשה תענו לי אני מודאגת וחרדתית

חיסון מומלץ אחרי תוצאה תקינה של HPV PCR.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה