כתם כהה הופיע לפתע על גבי עור הפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/06/2019 | 10:17 | מאת: אביב

שלום לאחר יחסי מין גיליתי מעין כתם שטוח כהה במעלה הפין על גבי העור. מאוד שטוח האם מדובר בשטף דם ? בצבע כהה חום שחור ושטוח ולא כואב. באותו היום מרחתי קרם שיזוף על האיבר ייתכן שזה גרם לכך . ? לא ברור לי ממה זה נובע. אני מ קיים יחסי מין מוגנים ואורלי על בסיס קבוע עם פרטנרים שונים. האם זה עגבת או כמו שאני חושב שטף דם ?

מציע שתפנה לרופא עור.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה