התגברות של קונדילומה בפות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/04/2019 | 22:42 | מאת: נעמה

ד ר שלום, אני יודעת בוודאות שיש לי קונדילומה. יש לי לא מעט נגעים בפות ואני מתלבטת כמה דחוף לטפל. קראתי באינטרנט שאפשר להתרפא מזה בעזרת הזמן ופשוט להמתין. אתה חושב שאם לא אטפל הנגעים ייעלמו בעצמם ? הבעיה שמדובר בהמון נגעים. מצד שני זה לא כואב אז אני מתלבטת אם להכאיב לעצמי בטיפולי לייזר אם זה ממילא יעבור מעצמו. מה דעתך ?

לשיקולך ואשמח לעזור לך להיפטר מהמחלה. 03-6956867

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה