דימום לאחר בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/03/2019 | 12:05 | מאת: טל

ביצעתי אתמול בערב בדיקת פאפ ובמהלך הבדיקה חוויתי כאבים(שחלפו לאחר מספר דקות) והתחיל דימום במהלך הבדיקה שהמשיך עד היום אתמול הדימום היה אדמדם וכיום יותר בצבע חום ( לא בכמות של מחזור) ,הרופא מעט התקשה לבצע את הבדיקה . חשוב לציין שהמחזור סדיר ובעקבות הדימום הרופא המליץ לבצע בדיקת קולפוסקופיה .. רציתי לדעת אם הדימום וההתכווצות שחוויתי הם תקינים והאם יש סיבה לדאגה בעקבות ההפנייה הזו ? בנוסף האם קיים סיכון להריון במידה ויש חשד להריון.. הבדיקה נעשתה ביום ה17 למחזור ורירית הרחם הייתה עבה.

קורה שיש דימום קל אחרי פאפ. אם הוא חזק יותר מומלץ לחזור לרופא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה