לאחר בדיקה אצל רופא, גילו לי קודילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/01/2019 | 20:32 | מאת: שלמה

דבר ראשון, האם לאחר טיפול לייזר וקבלת חיסון, האם הקונדילומה תחזור והנגעים עימה ? שאלה שנייה, מה מומלץ יותר, לייזר או משחה בשם קונדרמה ? תודה מראש, שלמה

הלייזר הכי יעיל. אם בדיקת HPV PCR תהיה תקינה אחרי גמר טיפול אזי המחלה לא חוזרת אלא אם כן נדבקים מחדש.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה