הרפס גניטלי- זה זה או לא?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/12/2018 | 15:16 | מאת: אניניני

שלום לפני כשבועיים וחצי שלושה הופיעו לי נגעים באיבר המין: הלכתי לרופא נשים שאבחן זאת כהרפס גניטלי. הוא רשם לי טיפול בכדורי זובירקס (5 ביום לשישה ימים) וכמו כן משחה. הוא גם לקח בדיקה שיצאה שלילית בתוצאות. הטיפול לא עוזר לי לתסמינים. הנגעים עצמם לא מציקים יותר מדי- לא כואבים או מגרדים כמעט. אבל כן בולטים וממשיכים להתרבות לכיוון המפשעות. יכול להיות התקף ככ ארוך שלא מגיב לטיפול? יכול להיות שזה סימן שזה לא הרפס? הרופא אמר לי לחזור עוד עשרה ימים ואני לא מרגישה שאכפת לו יותר מדי מזה שאני מסתובבת עם זה כבר לא מעט זמן. מה לעשות? תודה לעונים

אולי שיראה את זה רופא נוסף

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה