שאלה ארוכה- מיואשת...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/11/2006 | 20:25 | מאת: דנה

זו תוצאת וולוסקופיה (ביופסיה) compatible with old condyloma small remnant of cyst is also present בדיקת פאפ- תקינה. אין נגעים בצוואר הרחם. אני סובלת מזה כ-3 חודשים מתחושת צריבה ולעתים גם כאב באיזור איבר המין. זה מחמיר אחרי מתן שתן. תחושת הצריבה נמשכת לאורך כל היום. תרבית שתן ומשטחים נוספים (טריכומונס, כלמידיה...) יצאו תקינים. לדברי הרופא, אם אקבל טיפול לקונדילומה, זה עלול להסב נזק. אני ממשיכה לסבול מצריבה מתמשכת.לדבריו הצריבה נגרמת בגלל דלקת בבלוטות שנוצרה בעקבות הוירוס, ואין מה לעשות. הוא אבחן גם וסטיבוליטיס. מכל זה אני מבינה שאין פתרון לבעיות, אבל אני סובלת מאוד. ממה נובעת תחושת הצריבה האיומה הזו??? איזה טיפול בכל זאת יכול להיות יעיל לקונדילומה.

שלום, התשובה כלל אינה מובנת. האם זוהי תשובת וולווסקופיה או ביופסיה? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה