יחסי מין לא מתוכננים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/09/2018 | 15:22 | מאת: דן

שלום היה לי סטוץ לא מתוכנן. היה חיכוך של התחתון שלי באיבר מינה של הבחורה, התחתון שלי היה מעט רטוב מהפרשת זרע ראשונית מועטה (לא שפיכה) שאלותיי: 1. האם יש סיכוי להיריון? 2. אותה שאלה כמו ב1 - הבחורה נגעה גם בתחתון שלי ואחר כך הכניסה אצבעות לאיבר מינה 3. מבחינת מגע באיבר מינה ואחר כך בעצמי או בטעות בפה שלי, האם יכול להידבק במשהו? בכלל איזה עצות אפשר לקבל ביחסי מין לא מתוכננים מלבד קונדום, בלי שעושים בדיקה לפני, האם יש איזורים שעדיף לא לגעת בהם?

יש סיכון להריון ויש סיכון להדבק במחלת מין

19/09/2018 | 19:24 | מאת: דן

הי ממה שראיתי באינטרנט, גם מפי רופאים אחרים לא ניתן להיכנס להיריון מסקס יבש אתה יכול בבקשה לפרט יותר?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה