נגע קונדילומה על הפין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/08/2018 | 18:08 | מאת: מעין555

היי שלום לבן זוגי יש נגע בודד של קנדילומה על הפין הוא טוען שהנגע אצלו כבר כשנה השאלה שלי כזאת הבנתי שהנגיף יוצא מהגוף תוך שנה גג שנתיים במידה והנגיף יצא מהגוף ונשאר רק הנגע האם הנגע עצמו עדיין מדבק ? או שכל עוד קיים הנגע קיים הווירוס?

לגבי הדבקה אין צורך לנחש. אם בדיקת PCR ל HPV תקינה אזי הוא אינו מדבק.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה