התייעצות לגבי פפילומה בגרון לגבר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/08/2018 | 14:27 | מאת: שימי

שלום דר', בעלי הן 30 סובל כשבועיים מכאב גרון המוקרן לאוזן שמאל(הרופא המליץ על כפתור) אתמול היה אצל רופא אף אוזן גרון הוא אמר לו שיש לו פפילומה בגרון ונגע בגדול 5 מ''מ בשקד ועוד נגע קטן על העינבל אנחנו כמובן נלך לחוות דעת נוספות ואם צריך נקבע במהירות הסרה. הרופא אמר שזה לא מסוכן אבל ממה שאני ראיתי אצל דר' גוגל ישר עולה החשד למחלה. האם יש קשר והאם יש סיבה לדאגה?

גדול פפילומה אינו קונדילומה ואינו נגרם בשל נגיף הפפילומה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה