בדיקת PCR לHPV - מס שאלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/07/2018 | 08:19 | מאת: שאלה נוספת

איזו בדיקה זו - דם? שתן? האם ביכולתה להעריך מתי נכנס הנגיף, או שרק אם הנגיף ישנו או לא ישנו? האם צריך לחכות זמן מסוים ממועד ההדבקה עד שרואים נוגדנים (כמו נגיד בHIV) או שאפשר אפילו מס' ימים לאחר המגע החשוד? תודה

איזו בדיקה זו = מטוש האם ביכולתה להעריך מתי נכנס הנגיף= לא האם צריך לחכות זמן מסוים ממועד ההדבקה עד שרואים?= 24 שעות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה