יבלת דמוי כרובית מעל אשך ימין הוסר בחנקן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/08/2017 | 20:17 | מאת: יבלת

הייתה לי יבלת שהוסרה בחנקן , עכשיו חברה שלי יכולה לבצע בי מין אוראלי בלי קונדום ? או שעדיין יש חשש להדבקה ,אפילו אם היא לא נוגעת פיזית באיזור היבלת

אם מבדיקים או לא אפשר לדעת לפי בדיקת HPV PCR שקובעת אם יש וירוסים או לא. מה שמדבק זה הוירוסים ולא הנגעים.

05/09/2017 | 15:22 | מאת: יוני

למה סתם לבלבל ? רוב הרופאים אומרים כשאין נגעים אתה לא מדבק , אתה מנסה למשוך אליך לקוחות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה