נגע למ צריך עשרים תווים ?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/05/2017 | 12:58 | מאת: אורן

ד"ר שלום יצאה לי בלוטה קטנה בין שק האשכים לאיבר עצמו כבר כמה חודשים , בהתחלה הייתה קטנה ונראית כמו פצעון ולכן פיצצתי אותה לאחר מכן נהיה כמו יבלת קטנה כאשר אני מורח עליה משחה או משהו היא הופכת אדומה . יש רק אחד ללא נגעים נוספים . האם ישנה אפשרות שזה לא קונדילומה אלה משהו אחר שהוא לא מחלת מין ?

האם ישנה אפשרות שזה לא קונדילומה אלה משהו אחר שהוא לא מחלת מין ?= כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה