הרפס באיבר מין שחוזר כל חודש - צריך עזרה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/01/2017 | 14:11 | מאת: אבי

שלום יש לי כבר מעל לשנה הרפס באיבר מין שחוזר כל חודש/חודשיים , הייתי אצל מספר רופאים כל אחד אמר לקחת כדורים של זובירקס ברגע שזה פורץ. אבל את האמת לא קיבלתי הדרכה או פיתרון כמו שצריך. רופא אחד אמר לי לקחת 5 כדורים באותו יום או לפני שזה פורץ לאחר שמרגישים עיקצוצים או גירודים באיבר מין. רופא אחר אמר לקחת 3 פעמים ביום למשך 10 ימים לאחר שיש הרפס, בקיצור כל אחד אומר משהו אחר וכולם אומרים לקחת את הכדורים של זובירקס. רציתי לדעת אם יש אולי טיפול אחר שצריך לעשות כי התופעה חוזרת על עצמה בזמן האחרון כל חודש וזה מתחיל להפריע לי מאוד. אשמח לתשובה, תודה

היעוץ מתבסס על שיחה מעמיקה ובדיקה. בנוסף- יש מספר גישות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה