הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/10/2006 | 21:23 | מאת: DANI

היי לפני כמה חודשים שאלתי אותך בפורום על הרפס....אני עדיין מודאג שכבתי עם נערת ליווי לפני שנה לאחר מכן עשיתי פעמיים בדיקה להרפס פעם אחת אחרי שבועיים מהארוע ופעם אחת אחרי 3 חודשים ובשניהם התוצאה סרולוגיה לHERPES(ממה שאני יודע זה להרפס 2) -שלילי (האם זה הבדיקה להרפס הטובה ביותר???) לאחר 7 חודשים מהמקרה קבלתי את התוצאה הבאה HERPES HSV1 IgG NEGATIVE HERPES HSV2 IgG NEGATIVE HERPES HSV 1+2 IgM NEGATIVE לאחר חודש מהבדיקה(לא קיימתי יחסי מין מאז) הופיע פצע אדום על שק האשכים רופא עור ומין הביט בו ואמר לי שזה כלום שזה לא קשור לשום בחורה ושזה סתם שפשוף טפשי נתן לי משחה נגד זיהומים ואז פלט שיכול להיות שזה הרפס למחרת הלכתי לרופא אחר שאמר לי שזה סתם זיהום בזקיק השיערה או משהו בסגנון הזה....יש לציין שהמשחה נגד הזיהומים אכן עזרה(משחת אפלומיצין) לפני שבוע היה לי פצעון לא בטוח אם באותו מקום נראה לי שלא...והוא היה קטן מאוד פוצצתי אותו(אני לא יודע אם זה פצעון או בלוטת חלב...וגם לא בטוח שפוצצתי את זה)...יש לציין שלא קיימתי יחסי מין מאז...וגם חטפתי מהבחורה הזו HPV האם אני צריך להיות מודאג בהקשר של הרפס אז אמרת לי לא לדאוג ושבמקומי לא היית חוזר על הבדיקה...האם תשובתך השתנתה בעקבות המידע החדש...?תודה אני מודאג מאוד

שלום, לפי התוצאות לא נדבקת בהרפס. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה