איידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/10/2006 | 13:42 | מאת: דולב-בנימין וייצמן

שלום ד"ר שרגא וקסלר שמי דולב ואני בן 18 שהיה נעימה (בחו"ל), כנראה שביום בו תחזור אתגייס אני מאוד אוהב ביולוגיה ואני מתעניין במאמרים רפואיים עם זאת, הידע שלי מאוד מצומצם. הבנתי שהאיידס מחסל את תאי האב הבונים את התאים הלבנים הדרושים למערכת החיסונית, הבנתי גם שאיידס הוא וירוס, ו-וירוס צריך תא פונדקאי על מנת להתקיים- אותם תאי האב אני לא בא להמציא את הגלגל, או להפוך את הפיל לנמלה אבל יצא לי לחשוב על שני דרכי פיתרון לאיידס ואשמח אם תאמר לי אם קו החשיבה שלי בריא ואילו נתונים אני כנאה לא מודע אליהם אם תאי האב לבניית התאים הלבנים דרוש לאיידס על מנת להתפתח- אי אפשר להכניס את החולים למקום מבודד וסטרלי, לשתק באופן זמני את ייצור תאי האב, ולחכות עד שלא יהיו תאים פונדקאים שישמשו את הנגיף- והנגיף פשוט ימוג (או שלא בדיוק פשוט)? דרך אחרת שחשבתי אליה, היא "פשוט", לדלדל את הדם, ולהזריק לדם תאי דם אדומים ושאר החומרים החיוניים לגוף שיאבדו מהיתרון שלהם בעקבות הדילול וכך המגע בין תא דם לבן אחד לתא דם לבן אחר יהיה גדול יותר, ועל תאי הוירוסים להתאמץ יותר על מנת לעבור מתא אחד למשנהו, וירד כושרם להדביק תאים אחרים. מקווה שלא דיברתי שטויות, וערבבתי נושאים אני אשמח אם תגיב בכל זאת תודה רבה דולב וייצמן

שלום, גישתך מעוררת ענין ושווה מאד להתייחס אליה. ההתייחסות היא כ"כ ארוכה שאיני יכול לעשותה בפורום זה. גיסי, הינו פרופסור לאימונולוגיה ומתמצא בנושא וממנו אני לומד שזה אחד הכוונים שעובדים עליו אך בינתיים ללא תוצאות. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה