hpv וירוס לכל החיים!!! ומי שאומר שאפשר להעלים טועה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/10/2006 | 14:14 | מאת: חשוב תקראו קונדילומה

ד"ר וקסלר כל המומחים שהתעייצתי איתם טוענים שהוירוס לא נעלם מהגוף לעולם. שהוירוס יכול להיות במצב רדום לזמן ממושך אך הוא לא נעלם מהגוף. רק אתה טוען שהוירוס יכול לצאת מהגוף. מצטערת לא מאמינה לך. מקווה מאוד שאתה לא משלה אנשים כדי שיטפלו אצלך בלייזר באופן פרטי.

06/10/2006 | 18:51 | מאת: שוקי

http://www.health.gov.il/pages/default.asp?PageId=1994&parentId=1986&catId=269&maincat=50 על פי אתר רשמי של משרד הבריאות ניתן לרפא את הוירוס. כמו בשפעת אף כאן כמובן שהוירוס יכול לחזור אף באופן עקרוני ניתן לטפל במחלה על ידי הסרת היבלות

06/10/2006 | 19:35 | מאת: **

נכון אפשר להסיר את הנגעים אבל לא את הוירוס הוירוס הוא לכל החיים !!!

שלום, דברייך אינם נתמכים ע"י חוקרים ידועים בעולם העוסקים בקונדילומה. הבדיקה לדעת אם הנגיפים נמצאים בגוף היא בדיקת DNA שנעשית לרוב בשיטת PCR בגמר הטיפול בדיקה זו לרוב שלילית, ז"א מצביעה על העדר הנגיפים. באם היא נותרת חיובית אזי בדיקה חוזרת לרוב [ 99.96%] היא חוזרת שלילית. לאחר זמן נוסף גם הנותרים החיוביים [0.04%] הופכים להיות שליליים, ז"א אינם נושאים יותר את נגיפי ה HPV. הטיפול בלייזר הינו הטיפול המקובל והיעיל ביותר. חלילה לי מלכתוב באתרי דברים הסותרים את הידע בעולם הרפואה. דברי נמצאים כאן לשרות כולם ועומדים לבקרת כולם. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

07/10/2006 | 23:41 | מאת: **

היי שוב כל רופא שהייתי אצלו (והייתי בכמה מקומות באזורים שונים בארץ) אמר לי שהוירוס הוא לכל החיים ואי אפשר להיפטר ממנו. רק אתה חושב אחרת. נסיעה טובה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה