מה אתן הייתן עושות במקומי?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/07/2014 | 14:41 | מאת: מירי

היי לכולן:) קודם כל רציתי להגיד תודה על המענה בכל פעם שצצה לי שאלה, הפורום הזה בהחלט מחזק:) אני נמצאת כבר 8 חודשים בטיפולי פוריות אחרי שהחלו לאחר שבע חודשי ניסיון להרות טבעי. (סה"כ שנה ושלושה חודשים של נסיון להרות) התחלתי עם איקוקלמין (3 סבבי טיפול) לאחר מכן ביצעתי צילום רחם אשר יצא תקין, בעלי ביצע בדירת זרע שיצאה תקינה, לאחר מכן חזרתי לעוד 2 סבבי טיפול באיקוקלמין ואסטרופן (פעמיים ביום) תוך כדי 2 הזרעות וזריקה של אוביטרל ותמיכה באוטרוגסטן, לאחר מכן היה חודש שרציתי הפוגה גם בגלל שהרגשתי הרבה מתחים ולחץ בעבודה שלא עשו לי טוב ולא רציתי לעשות טיפול כי הרגשתי שלא יצא ממנו כלום מהלחץ שהייתי נתונה בו. חודש שעבר קיבלתי טיפול בגונאל אף 900 במינון של 150 , עם אוביטרל והזרעה, הטיפול לא צלח שוב:( היום הייתי אצל הרופא ושאלתי אותו שאולי הגיע הזמן שאעשה ivf, באותו רגע הוא ממש כעס עליי ואמר שהוא מוכן לטפל בנשים שמאמינות בעצמן ולא מתחילות לבכות לו כמה קשה להן (מיותר לציין שלא בכיתי כלל ורק חשבתי על פיתרון נוסף) אך התגובה שלו ממש עצבנה אותי, מי הוא שיגיד לי דבר כזה, הוא לא עובר את כל הטיפולים והצפייה לכך שאולי החודש זה כן יקרה.... החודש אני מקבלת טיפול באיקוקלמין ואסטרופן כיוון שאני טסה שבוע הבא ולא תהיה לרופא אפשרות למעקב, כשאחזור אגיע בדיוק להזרעה הרביעית. אני שואלת האם לדעתכן באמת מוקדם עבורי לחשוב על ivf? האם זאת לא זכותי לבקש? או שיש הליך מסוים שהרופא אמור לעבוד על פיו ויש שלבים מסוימים? אוף אני כבר לא יודעת האם הכל בסדר איתי או לא, הרופא אומר שכל הבדיקות שלי תקינות ושלא לי ולא לבעלי אין שום בעיה, כמו כן הוא אמר שאולי אם נצטרך להגיע ל ivf, רק אחרי 6 חודשי טיפול בגונאל אף אז יכול להיות שיתגלו בעיות שלא רואים עכשיו, אני לא מבינה למה צריך לחכות חצי שנה בתקווה שלא, בכדי לבדוק אם יש בעיות שלא רואים עכשיו. אשמח לדעתכן.... מאחלת לכולנו ימים שקטים יותר ושבת שלום

19/07/2014 | 23:57 | מאת: נועה

הי מירי, למה לא לקפוץ ישר ל IVF? כי ב IVF ישנם סיכונים שלא קיימים בהזרעות. בכל זאת כמות ההורמונים גדולה יותר, שאיבה נעשית תחת הרדמה מלאה - הליך שאינו נחשב קליל בעיני הרפואה, ולכן אם יש אפשרות לא לרוץ ל IVF - עדיף. אני לא יודעת מה גילך ומה תוצאות הפרופיל ההורמונלי שלך, אבל בד"כ מתחילים IVF מוקדם יותר כשיש בעיית גיל מתקדם או רזרבה שחלתית נמוכה. מאחלת לך שתקצר דרכך!!

20/07/2014 | 12:20 | מאת: מירי

אני בת 27, הבדיקות ההורמונליות על פי דברי הרופא תקינות לכן הוא לא ממהר כלל ל ifv, אני פשוט חשבתי על קיצוריי דרך, אני מאוד מודה לך על העידוד, כל ההמתנה פשוט מעיקה, מקווה שבעה זה יקרה בקרוב. תודה שוב מירי

21/07/2014 | 22:59 | מאת: נועה

סבלנות... אני יודעת שקשה, אבל צריך. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה