היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/04/2014 | 11:00 | מאת: מיטל

מה נשמע הכל בסדר כבר כמה שיש לי הרגשה מוזרה יש לי עם הפיפי מין הפרשות צהובות נמתחות כאלו לא יודעת מה זה אתמול הלכתי לרופא כי אני צריכה להתחיל לקחת כדורי ברזל תוך כדי שאלתי אותו מה זה ההפרשות האלה והוא לא ידע לתת לי תשובה ברורה ואמר שכל עוד אין דימום הכל בסדר אני מקווה שזה אכן כך מיטל

06/05/2014 | 15:50 | מאת: נועה

מקווה שהכל בסדר וההריון מתקדם כמו שצריך! לא יודעת להגיד לך מה זה ההפרשות, אם הרופא אומר שזה שום דבר, אז רק תראי שזה לא משתנה או משפיע לרעה על התחושה שלך. המשך מוצלח!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה