עייפות הריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

03/10/2013 | 21:37 | מאת: שלי

מה עושים? ישנה כמו דוב באמצע החורף, והבית מסביב קורס. היום עברתי על שיעורי הבית של הילדה פעם ראשונה השבוע(סיוט מה ששם הלך), טיפלתי ב"הר" הכביסה וניסיתי להשליט קצת סדר בבית. בעלי מנסה לעזור אבל... (אין צורך להשלים את המשפט, נכון?:) מניסיון, נותנים לבית לאבד קצת פרופורציות או שפשוט מתפקדים עם עיניים סגורות? לא היתה לי עייפות בכלל בהריון של הגדולה כך שכל הנושא תפס אותי די לא מוכנה. אני חושבת שזה גם בגלל גמילה מכדורי שינה שעשיתי ממש לפני ההחזרה, והשינה שלי עדיין לא הסתדרה מאז.

05/10/2013 | 22:16 | מאת: נועה

זה לא בדיוק הפורום הנכון לשפוך את ליבך על עייפות של הריון... כשכל הבנות כאן רוצות מאד מאד להגיע למצבך. אני בטוחה שיש פורומים לענייני הריון נפלאים שתוכלי להעזר בהם. שיהיה לך הריון נפלא, תקין ויסתיים במועדו בידיים מלאות!

05/10/2013 | 22:25 | מאת: נועה

לא קלטתי שאת שלי שלנו..... חשבתי לרגע קל מישהי שטעתה בפורום.... קבלי התנצלות גדולה ממני!!!!!!!!! עייפות בתחילת הריון היא לגמרי לגמרי תופעה נורמלית. אני לא חושבת שזה קשור בכלל לגמילה מכדורי שינה. לילה טוב ושוב סליחה... אני ממש ממש לא רוצה שתעלמי לנו מפה. כל אחת שנכנסת להריון פה כל כך מבורכת להשאר ולספר את סיפורה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה