החזרת 3 עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/09/2013 | 14:16 | מאת: אופטימית

שלום, אני בת 27 - ivf3 icsi. ביום 18.9.13 הוחזרו 3 עוברים כאשר 2 בדרגה 1 ( 8 תאים / 9 תאים) . לתמיכה קיבלתי 2 אנדומטרין וחצי אוביטרל יומיים לאחר ההחזרה. הבוקר ( יום חמישי להחזרה) עשיתי בדיקות דם: e2 4351 פרוגרסטרון מעל 190 ו-lh מתחת ל-0.5. האם הערכים תקינים ליום 5 והאם ניתן להסיק מהערכים שיש סיכוי טוב לקליטת הריון תקין? האם יש צורך בתמיכה נוספת? האם יש מניעה מלעשות יוגה פילאטיס טאי צי השבוע?

28/09/2013 | 08:34 | מאת: נועה

אנחנו לא רופאות, אבל נראה לי שהערכים לגמרי תקינים ליום שאת נמצאת בו. אי אפשר להסיק מכך שום דבר לגבי הסיכוי לקלוט הריון, תמשיכי להיות אופטימית כמו שאת :-) לגבי יוגה ופילטיס, רק בעדינות, אפשר, אבל לא לאמץ בטן. פילאטיס קצת בעייתי בתחום, אלא אם כן יש לך מדריכה מאד מאד מנוסה שיודעת על מצבך ותדע להדריך אותך מה ואיך לעשות. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה