לפני רכישת גונאל בפעם הראשונה..

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/04/2013 | 08:02 | מאת: שוני

היום אני צריכה לקנות ולהזריק את הגונאל ל- 8 ימים וביום ראשון יש מעקב ראשון. מצד אחד, אני לחוצה נורא מטיפול הורמונלי, בעיקר שאני יודעת שלא בטוח שזה יצליח בפעם הראשונה.. אני לא בטוחה שיש לי כוחות להמשיך לעוד סיבוב כרגע אני מרגישה שלא קראתי על זה מספיק ושאני הולכת להכניס לגוף שלי חומרים לא בריאים כ"כ.. הרופא אמר שצריך לדעת שיש בזריקות שני סיכונים עיקריים: תאומים ושלישיות - הריון בסיכון גבוה.. וגירוי יתר.. יש עודף מידע באינטרנט.. על סיכונים ונשים שכותבות שזה היה להן לא טוב.. בתי חולים וסרטים כאלו ואחרים.. זה מפחיד אותי מצד שני, עד עכשיו עשיתי דיקור סיני אצל מדקרת פשוט מדהימה שחזקה אותי בכל התהליך, היא מחזקת אותי גם עכשיו. היא ייעצה לי להמשיך בדיקור אצל אחד המומחים הגדולים (ד"ר ראובן ברק או מדקרת בשם גל חירות) לפני שאתחיל בטיפול ההורמונולי אני נורא מבולבלת. יש למישהי עצה של "איך להתמודד"?

30/04/2013 | 15:31 | מאת: קרן

אני עדיין זוכרת כמה הכל הפחיד אותי בהתחלה, אבל תאמיני לי שהשד באמת באמת לא כל כך נורא. מציעה לך להימנע מלקרוא יותר מדי באינטרנט, כי מטבע הדברים אלה שקשה להן כותבות הרבה יותר מאלה שעובר להן בקלות. כל אחת מגיבה אחרת להורמונים, ויש כאלה (כמוני) שזה לגמרי עובר להן מעל לראש, וממש אין השפעות מורגשות. לגבי גירוי יתר, זה נדיר יותר מכפי שנדמה מקריאה בפורומים, בטח בדרגה החמורה של התופעה. בדיוק בשביל זה עושים את כל המעקבים הצמודים ומתחילים בדרך כלל במינונים נמוכים מאוד, בעיקר בהזרעות. איזה מינון התבקשת להזריק?

30/04/2013 | 15:40 | מאת: שוני

הרגעת אותי באמת צריך לקחת את הדברים בפרפורציה, בדיוק כמו שאני כותבת יותר כשרע לי ושאני צריכה עצות... אם הכל היה עובר חלק, כנראה שיושבים בשקט :) המינון שרשם לי הרופא הוא 112.5

30/04/2013 | 16:01 | מאת: קרן

ואם חו"ח יראו שגם לו את מגיבה יותר מדי, יפחיתו לך אותו מהר. אבל אני מאמינה שלא תגיעי לזה. בהצלחה! מתי את מתחילה להזריק?

30/04/2013 | 16:07 | מאת: שוני

אימאל'ה :)

01/05/2013 | 23:19 | מאת: נועה

ראובן ברק הוא אחד המומחים הגדולים בתחום. את בידיים מצויינות!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה